LED för belysning inom- och utomhus

LED är en intressant och relativt ny belysningsteknik, som erbjuder mycket stora möjligheter till helt andra belysningslösningar än vi har kunnat göra tidigare. Tekniken kan idag användas i ett stort antal belysningsapplikationer. Ljuskultur ger ut en inspirationsskrift LED för belysning inom- och utomhus, som beskriver egenskaperna och ger tips om användningsområden.

Broschyren beskriver egenskaperna hos LED och ger handfasta råd för 13 olika typer av lokaler eller utomhusmiljöer, som är idag vanligt förekommande applikationer för LED. I slutet av broschyren finns en fördjupningsdel, där den som är intresserad kan lära sig mera om tekniken bakom.
Innehållet är framtaget av en expertgrupp inom Belysningsbranschen och kompendiets målgrupper är belysningsplanerare, arkitekter, konsulter, installatörer och andra som påverkar valet av lösningar och produkter för belysningsinstallationer.

Här kan du hämta skiften som en PDF

Här kan du beställa skriften

Fler smarta exempel